rt73 and slack 64. Problems

Live forum: http://rt2x00.serialmonkey.com/viewtopic.php?t=5713

dehm

15-10-2009 04:26:19

Hello

I bought a D-Link DWL-G122 USB Wireless Adapter.
When I had Slackware 12.2, I compiled the driver and all was OK.
After that, a couple of days ago, I installed Slackware 13.0 64 bits. The challenge wasn´t very good, and I had problem with gtk2+ libraries and I had dificult to see any parts of the windows.
Despite of that, my D-Link worked properly.

Then, I decided to apply a "Windows method" -) and I formatted the partitions were my system was in, and I re-installed Slackware 64. After that I need to install again the USB Wireless

But now, I have a problem when I try to compile the module.
I post a copy of the error

bash-3.1# make
make[1] Entering directory `/usr/src/linux-2.6.29.6'
CC [M]
/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.o
/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c In function 'rt73_get_ether_stats'

/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c136 error 'struct net_device' has no member named 'priv'

/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c In function 'rt73_get_wireless_stats'

/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c198 error 'struct net_device' has no member named 'priv'

/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c In function 'usb_rtusb_open'

/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c1620 error 'struct net_device' has no member named 'priv'

/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c In function 'usb_rtusb_close'

/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c1687 error 'struct net_device' has no member named 'priv'

/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c In function 'usb_rtusb_probe'

/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.c2095 error 'struct net_device' has no member named 'priv'

make[2] *** [/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module/rtmp_main.o] Error 1

make[1] *** [_module_/home/david/Tgz64/rt73-cvs-2009041204/Module] Error 2

make[1] Leaving directory `/usr/src/linux-2.6.29.6'
rt73.ko failed to build!

make *** [module] Error 1

Thank you

P.S. Sorry for my english!

IvD

15-10-2009 04:58:02

viewtopic.php?f=5&t=5237

dehm

15-10-2009 08:13:56

Oopps...sorry oops