ubuntu, kernel2.6.22-14-rt, usb rt73 not working

Live forum: http://rt2x00.serialmonkey.com/viewtopic.php?t=4735

MPL

15-04-2008 11:29:51

hello i have now compiled the rt73

wget...
tar...
make
sudo make install
sudo strip -S rt73.ko


and now sudo modprobe rt73

[code2m5d3u1r]mpl@mpl1337:~/Desktop/rt73-cvs-2008041505/Module$ sudo modprobe rt73
FATAL: Error inserting rt73 (/lib/modules/2.6.22-14-rt/extra/rt73.ko): Unknown symbol in module, or unknown parameter (see dmesg)
mpl@mpl1337:~/Desktop/rt73-cvs-2008041505/Module$
[/code2m5d3u1r]




[code2m5d3u1r][ 78.526366] Please see the file Documentation/feature-removal-schedule.txt in the kernel source tree for more details.
[ 78.527016] Symbol usb_deregister is being used by a non-GPL module, which will not be allowed in the future
[ 78.527020] Please see the file Documentation/feature-removal-schedule.txt in the kernel source tree for more details.
[ 78.527177] rt73: Unknown symbol there_is_no_init_MUTEX_LOCKED_for_RT_semaphores
[ 78.548242] Symbol usb_register_driver is being used by a non-GPL module, which will not be allowed in the future
[ 78.548252] Please see the file Documentation/feature-removal-schedule.txt in the kernel source tree for more details.
[ 78.548517] Symbol usb_deregister is being used by a non-GPL module, which will not be allowed in the future
[ 78.548519] Please see the file Documentation/feature-removal-schedule.txt in the kernel source tree for more details.
[ 78.549945] rt73: Unknown symbol there_is_no_init_MUTEX_LOCKED_for_RT_semaphores
[ 78.568957] Symbol usb_register_driver is being used by a non-GPL module, which will not be allowed in the future
[ 78.568965] Please see the file Documentation/feature-removal-schedule.txt in the kernel source tree for more details.
[ 78.569230] Symbol usb_deregister is being used by a non-GPL module, which will not be allowed in the future
[ 78.569232] Please see the file Documentation/feature-removal-schedule.txt in the kernel source tree for more details.
[ 78.569390] rt73: Unknown symbol there_is_no_init_MUTEX_LOCKED_for_RT_semaphores
[ 80.842723] usb 3-2.4: reset full speed USB device using uhci_hcd and address 5
[ 90.970411] eth0: no IPv6 routers present
[ 1195.857592] rt73: Unknown symbol there_is_no_init_MUTEX_LOCKED_for_RT_semaphores
[ 1356.707471] rt73: Unknown symbol there_is_no_init_MUTEX_LOCKED_for_RT_semaphores
[ 1371.524498] rt73: Unknown symbol there_is_no_init_MUTEX_LOCKED_for_RT_semaphores
[ 1372.054943] rt73: Unknown symbol there_is_no_init_MUTEX_LOCKED_for_RT_semaphores
[ 1372.510968] rt73: Unknown symbol there_is_no_init_MUTEX_LOCKED_for_RT_semaphores
[/code2m5d3u1r]

what have i done wrong?

thx mfg MPL

Vern

16-04-2008 18:43:58

What does "depmod -ae" say?

MPL

20-04-2008 09:07:22

nothing

[code3sx4t83v]mpl@mpl1337:~/Desktop/rt73-k2wrlz-2.0.1/Module$ sudo depmod -ae rt73.ko
mpl@mpl1337:~/Desktop/rt73-k2wrlz-2.0.1/Module$
[/code3sx4t83v]

when im plug-in my usbwlan adapter will my pc hang