rt2x00.serialmonkey.com

Support forum for the rt2x00 project
It is currently Sun Apr 20, 2014 4:48 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Aug 09, 2011 9:28 am 
Offline

Joined: Tue Aug 09, 2011 8:09 am
Posts: 2
I have been trying all sorts of things to get TL WN321G (which uses rt73usb) to work as an AP.

I have got this link which says that it works :-

http://mcbridematt.dhs.org/blog/2010/11 ... USB%20wifi

The latest I tried was to use kernel 3.0.1 and the bleeding edge compat-wireless, which is dated 11-08-08. I "integrate" the compat-wireless into OpenWrt trunk development kit, but yet it did not work. The wifi can be started, the interface entered into AP mode, but I could not connect to it.

I have attached the hostapd.conf in this post. This is "kind of" generated by Openwrt based on /etc/config/wireless which is "auto-detected".

Need help to point me to the next best thing for me to try.

Thanks.


Attachments:
wireless.txt [317 Bytes]
Downloaded 93 times
hostapd-phy0.conf.txt [989 Bytes]
Downloaded 84 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 14, 2011 6:57 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 09, 2011 8:09 am
Posts: 2
Got better success with rt73usb module parameter nohwcrypt. Looks like this is needed even for no encryption to work.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group