[rt2x00-users] Unknown Symbol!

Mohammad Abdelhadi moh.jaser at ieee.org
Mon Jul 19 02:51:52 AEST 2010


On Sun, Jul 18, 2010 at 7:45 PM, Ivo Van Doorn <ivdoorn at gmail.com> wrote:

> > I am trying to call the function ( EnqueueChSwAnn ) which is written in
> the
> > file ~/common/spectrum.c. I am trying to call it from my code that is
> > written in different module in ~/common/rtmp_init.c. But, when I do
> > (modprobe rt3572sta), i always get " Unknown Symbol : EnqueueChSwAnn. I
> also
> > tried to call it using function pointers method, but that also didn't
> work!
> > (I am using 2010_06_25_RT3572_Linux_STA_v2.4.0.0 driver).
>
> As I said in my other mail, we don't support the drivers downloaded
> from the Ralink website.
> We only support the drivers which are developed and maintained by this
> project.
>
> > Do you have any suggestions on how to call that function or any other
> > function written in different module and on how to solve the unknown
> symbol
> > problem?
>
> Ivo
>

Hi Ivo,

Sorry for disturbing, but I just wanted some suggestions on how to call a
function from a module to another. In other words, how to solve the problem
of the unknown symbol in Ralink drivers *in general, *That's it!

 Thank you in advance
-- 
Mohammad
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://rt2x00.serialmonkey.com/pipermail/users_rt2x00.serialmonkey.com/attachments/20100718/239a7d95/attachment-0002.html>


More information about the users mailing list