<div class="postbody">The AWUS036NH is a 2000mW USB Wireless Adapter<br><br>but
 how come its running at 4.0 mW<br><div class="codetitle"><b><br><br></b></div><div class="codecontent">wlan1     IEEE 802.11bgn  
ESSID:&quot;\x02\x1A\xFEC\xFB\xFA\xAA:\xFB)\xD1\xE6\x05&lt;|\x94u\xD8\xBEa\x89\xF9\\xBB\xA8\x99\x0F\x95\xB1\xEB\xF1\xB3&quot;
 <br>          Mode:Managed  Frequency:2.422 GHz  Access Point: 
Not-Associated   <br>          Tx-Power=6 dBm   <br>          Retry  
long limit:7   RTS thr:off   Fragment thr:off<br>          Encryption 
key:off<br>          Power Management:off</div><br><br>and setting to 
2000mW does not work<br><div class="codetitle"><br> </div><div class="codecontent">joker@joker-desktop:~$ sudo iwconfig wlan1 txpower 
2000mW<br>Error for wireless request &quot;Set Tx Power&quot; (8B26) :<br>    SET 
failed on device wlan1 ; Invalid argument.</div><br><br>also injection 
is broken <br><div class="codetitle"> </div><div class="codecontent">joker@joker-desktop:~$ sudo aireplay-ng -9 -i mon1 
mon0<br><br>21:10:07  Trying broadcast probe requests...<br>21:10:08  No
 Answer...<br>21:10:08  Found 0 APs<br><br>21:10:08  Trying card-to-card
 injection...<br>21:10:13  Attack -0:           Failed<br>21:10:17  
Attack -1 (open):    Failed<br>21:10:21  Attack -1 (psk):     Failed<br>21:10:25 
 Attack -2/-3/-4/-6:  Failed<br>21:10:29  Attack -5/-7:        Failed</div></div>

                                        <br clear="all"><br>

                                                
                                                
                                                        <table width="100%" cellspacing="0"><tbody><tr valign="middle"><td class="gensmall" align="right">
                                                        
                                                        <br></td></tr></tbody></table>